Zoeken
  • Necodeco

I'm a natural pink!

Vandaag naar de kapper geweest!

Vorig jaar had ik mijn haar al een keer roze geverfd en het stond toen zo mooi, dat ik besloten heb om het nogmaals te verven. Het geblondeerde deel van mijn haar is wel uitgegroeid ten opzichte van de vorige keer, maar dat maakt niet uit. Het staat nog steeds heel mooi!

Bij HairToday in Zwolle hebben ze de roze verf over mijn hele haar aangebracht. Op die manier pakt die roze gloed heel subtiel op mijn van nature donkerblonde haar. Je krijgt zo een hele mooie kleurovergang.

De kleur zelf is opgebouwd uit roze en blauwe pigmenten. Doordat er geen rood is gebruikt krijgt je haar geen oranje gloed wanneer de kleur vervaagt. Zo blijft de kleur dus mooi, ook al wordt deze na elke wasbeurt wat meer pastel.
I'm a Barbie girl!

Ik ben ontzettend fan van Barbie en met deze look voel ik mij ook weer een 'Barbie girl'. Roze complimenteert ook echt mijn huidskleur. Vandaar dat ik ook veel roze kleding draag. Ik vind het dan ook helemaal niet storend wanneer volwassen mensen roze dragen, van welke gender dan ook. Als het goed staat, dan straal je zelfvertrouwen uit en dat is waar het om gaat!

Roze komt ook terug in mijn logo voor Necodeco. Ik vind het oprecht een hele mooie kleur die ik graag in mijn ontwerpen laat terugkomen!

Ik heb de necodeco-katjes ook naar de kapper gestuurd! Ik hoop dat jullie de kapsels leuk vinden.6 keer bekeken

Follow

Contact

06-4878 5618

Kvk nummer: 71548513

Address

Korte Smeden 6A
8011 VC Zwolle
Nederland

©2019 by Necodeco